tag:blogger.com,1999:blog-5070525180868175703.post5399553445163688443..comments2023-10-31T03:17:16.672-07:00Comments on Asociación Micolóxica "Refungando": Xigante dos campos: Macrolepiota ProceraO Funguiñohttp://www.blogger.com/profile/11911766512440625997noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5070525180868175703.post-18548397246786573892009-11-10T02:30:38.541-08:002009-11-10T02:30:38.541-08:00Hola compañeira! Sí que son bonitas, sí. Da gusto ...Hola compañeira! Sí que son bonitas, sí. Da gusto fotografialas. E cando están ben fresquiñas teñen ese aroma tan característico, doce e saboroso... hmmm. Sen dúbida, rebozadas ou estilo "san jacobo" son como máis me poñen a min.<br /><br />Un saudiño!Asociación Refungandohttps://www.blogger.com/profile/15346538959505483690noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5070525180868175703.post-23428097224048230812009-11-06T03:25:05.233-08:002009-11-06T03:25:05.233-08:00A VERDADE É QUE SON BEN FERMOSAS. EU FÁGOAS REBOZA...A VERDADE É QUE SON BEN FERMOSAS. EU FÁGOAS REBOZADAS CON PAN RAIADO OU UTILIZOAS COMO BASE DE PIZZA. ESTÁN BEN SABOROSAS. SAUDIÑOS MICOADICTOScastelovitreshttp://yahoo.esnoreply@blogger.com